Boxerkennel Van Citashoeve
 
speuren.gif

men doel, visie

ons doel van het fokken van dit prachtige ras is om terug de karaktervolle gezonde werklustige boxers te verkrijgen. the will to please, de werkhond in een stabiel gezin. die perfecte balans tussen rust en energierijk. daar doen we het voor, selectief selecteren in ouderdieren die stabiel, gezond en energierijk zijn.

 

De bedoeling van de kennel is om gezonde, werklustige en stabiele honden ter wereld te brengen, die voldoen aan de rasstandaard en die honden hun gouden nest te geven!

 

gezondheid van de hond staat hier centraal, heuptesten, DNA test En hart test EN spondylose voor beide ouderdieren is het MINIMUM dat we verwachten. en sinds 2016 doen we ook nog subaortastenose, ARVC en DM testen erbij. de gezondheid, karakter,

 

IPO is zeer belangrijk voor ons en ook voor onze fok. 

aangezien de boxer nog steeds een waak en werkhond is, is het ook belangrijk dat de werkdrift er in zit. karaktervolle sociale werkhonden.

 

alsook geven we begeleiding voor iedere boxervriend hier, we helpen de mensen verder met al hun vragen, we komen tot bij je thuis langs en horen welke boxerstreken je hond heeft behaald, we doen één maal per jaar een wandeling met alle nakomelingen en organiseren paar keer per jaar een boxerwandeling. een boxerwandelclub voor alle boxers die mee willen. 

 

moest u meer info wensen -> contactpagina ;-)

 
speuren.gif